Hurtigt og nemt lån i danmark

Home

Quick-Lånet

Quicklån er lige sagen for dig, der står og mangler penge. Har du et akut behov for penge, vil du altid kunne få et quick lån. Som navnet antyder er det et hurtigt lån. Et kviklån. Hvis I er nødt til at købe et nyt tv, så kan det være fornuftigt at låne penge til det.

Quicklån er hurtige lån

Hurtige lån er i høj kurs. Et quick lån kan du få udbetalt samme dag eller senest næste dag. Når du leder efter quicklån her på vores hjemmeside, så skal du også se på kviklån. Det er faktisk identiske lån.

Det virker i dag som om, at hurtige lån er noget, alle ønsker at få. Hurtig lån er da en god ting, hvis man har et akut behov, men det kan alle låntagerne ikke have. Det er heller ikke noget problem, hvis folk bare ikke låner “med hovedet under armen”. Det er vigtigt, at man overvejer, om man har råd til at låne penge og det er også utroligt vigtigt, at man prøver at finde det billigste quicklån. Lån penge med omtanke.

Når du har fundet en låneudbyder, du ønsker at anvende, trykker du på den grønne knap, og du vil derefter blive stillet videre til låneudbyderens hjemmeside. Her skal du først angive, hvor meget du ønsker at låne, og hvor lang en løbetid du ønsker. Altså hvor lang tid skal du bruge på at betale lånet tilbage.

Når det er klaret, går du videre med selve ansøgningsskemaet. Du skal blandt andet oplyse følgende ved de fleste låneudbydere:

cheerful people sharing hug after moving together feeling happy proud about buying first apartment flat enjoying life event celebrating household relocation hugging Home
  • Alder – du skal være fyldt 18 år, men nogle låneudbydere kræver en højere alder. Det kan være 19, 20, 23 eller 25 år.
  • NemID – de fleste låneudbydere tilbyder kun lån med NemID.
  • Bopæl – Du skal have dansk bopæl.
  • Mobil – Du skal have telefonnummer.
  • E-mail – Du skal have en e-mail adresse.
  • RKI – Du må ikke være registreret som dårlig betaler i RKI Registret eller i Debitor Registret.
    Ingen af vore låneudbydere tilbyder lån, hvis man er registreret som dårlig betaler.

Quick lån med omtanke

Når du vil låne, og det skal foregå hurtigt, så er det vigtigt, at du ikke glemmer at undersøge, om du har råd til at låne. Et lån skal jo betales tilbage, ofte med månedlige afdrag. Du skulle gerne have et månedligt rådighedsbeløb, der er større end det afdrag, du skal betale på dit nye lån. Du kender kun dit månedlige rådighedsbeløb, hvis du lægger et budget.

Hvis du ikke lægger et budget, så vil vi kraftigt opfordre dig til at komme i gang. Du kan hente et budgetskema her. Du skal derefter udfylde skemaet for et helt år. Den eneste måde du kan have styr på din økonomi, vil i langt de fleste tilfælde være, at du lægger et budget. Læs mere om at lægge budget her.

Alt for mange mennesker får økonomiske problemer, fordi de ikke har overvejet, om de kunne betale lånet tilbage. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis man ikke kan overholde betalingsfristerne, og hvis lånet pålægges yderligere gebyrer og renter.

Quicklån – et billigt lån

Uanset om man ønsker et quick lån eller et andet lån, så bør alle undersøge markedet for at få et billigt lån. Du skal sammenligne de forskellige lånetilbud, du får. Hvis du skal købe et tv, så vil forhandleren gerne finansiere det med et lån. Du kan gå i banken og prøve at få et lån, eller du kan indhente flere lånetilbud fra forskellige låneudbydere.

Flere undersøgelser viser, at folk generelt har svært ved at se, hvilke lån der er billige, og hvilke lån der er dyre. Man har simpelthen ikke overblikket og redskaberne til det. Hvis man så skal udpege det billigste quicklån blandt flere, er der flere, der vil opgive.

Der er en forholdsvis let måde at finde det billigste lån på. Det vigtigste er, at man indhenter sammenlignelige lånetilbud, ellers kan man ikke. Når man har modtaget de identiske lånetilbud, skal man finde lånet med laveste ÅOP. Låneudbyderne har pligt til at oplyse et låns ÅOP. Lånet med det laveste ÅOP vil være det lån, der er billigst igennem hele løbetid. Alt er medregnet. Læs mere om ÅOP her.

insurance agent communicating with senior clients while showing something touchpad during meeting office Home

Quicklån – et billigt lån

Det er stadigvæk muligt at få et gratis lån. Dit første quicklån hos enkelte af vore låneudbydere er gratis. Tilbuddet gælder som sagt kun første gangs lånere. Betingelserne for et gratis quick lån er blevet ændret på grund af ændringer i Kreditaftaleloven om kviklån.

Nu er der indført ændringer, der gælder for alle lån med en løbetid på under 90 dage. Disse lån pålægges en 48 timers betænkningstid. I denne tænkepause håber politikerne så, at folk vil overveje deres låneansøgning en ekstra gang, og man håber naturligvis, at det vil betyde, at der bliver etableret færre kviklån. Hvis låntageren henvender sig til låneudbyderen efter 48 timer, kan lånet blive effektueret.

Denne lovændring har kun haft betydning for få af vore låneudbydere, der har haft fokus på de korte lån og de gratis lån. Da man forestiller sig, at ønsket om hurtige lån er så indgroet i mange mennesker, har man ændret i lånetilbuddene, så man stadigvæk kan tilbyde gratis lån og hurtig lån. Disse lån tilbydes nu som kassekredit i stedet for et lån. Låneudbyderne kan på den måde levere de samme tilbud i en anden form trods lovændringen.

Quicklån – et rentefrit lån

Kan man få et rentefrit lån eller et lån med lav rente? Et gratis lån er naturligvis rentefrit lån. Der er hverken gebyrer eller renter, hvis man betaler tilbage efter 30 dage.

Ofte kan man blive tilbudt et rentefrit lån, hvis man for eksempel vil købe et tv. Det er dog vigtigt, at man vurderer tilbuddet grundigt. Lån rentefrit lyder jo tillokkende, men man er nødt til at kigge på de samlede omkostninger ved lånet. Det er meget godt, at der ingen renter er, men hvis gebyrerne bare er skruet i vejret i stedet for, så kan det blive dyrt at tage det rentefri lån.

Her skal man igen sammenligne lånetilbud. Det gør man ved hjælp af ÅOP.

Vi har et par låneudbydere, der ikke tilbyder et totalt rentefrit lån, men periodevis. Nupp.dk tilbyder lån 6000 kroner med 60 dages rentefrihed. Fokuslån tilbyder lån helt op til 75.000 kroner rente- og afdragsfrihed i tre måneder.

insurance agent communicating with senior clients while showing something touchpad during meeting office Home